Femme Fatal of French Manicure?

Femme Fatal of French Manicure?

 

En om je feestelijke ‘look’ nou helemaal compleet te maken, mogen mooie nagels natuurlijk niet ontbreken! Een natuurlijke look met een French Manicure of juist lange opvallende nagels zoals het een echte Femme Fatal betaamt? Tegenwoordig zijn er oneindig veel mogelijkheden als het valse nagels betreft.

Zo zijn er diverse soorten valse nagels, maar natuurlijk ook heel veel verschillende manieren om je (kunst)nagels te lakken. We kunnen kiezen voor een feestelijke kleur die bij onze party outfit past, voor een stijlvolle glans en ook voor een sexy motiefje zoals een zebraprint!

 


 


Maar nu. Je hebt geen lange nagels en zo’n leuk kleurtje op je korte nageltje komt bij verre na niet overeen met zo’n lange sierlijke nagel. Gelukkig zijn hier verschillende oplossingen voor. Ik zal hieronder de meest gebruikelijke methodes noemen om je eigen nagels eens te verlengen – al dan niet voor één avond of juist langer. Na het gebruik van één van onderstaande nagels kun je trots dat laklaagje aanbrengen. 

 

1. Kunstnagels

Dit zijn de nagels die we in menig drogisterij kunnen kopen. Het zijn harde nagels die we gemakkelijk zelf kunnen aanbrengen en ook weer verwijderen met een speciaal bijgeleverd nagelkitje. Deze nagels zijn de ideale oplossing als je er slechts één avondje gebruik van wil maken. Dit betekend echter niet dat ze ook maar één avond te gebruiken zijn, hoor.  Kunstnagels blijven ongeveer twee weken zitten als je er heel voorzichtig mee om gaat. Uiteraard kan je ze tussentijds altijd weer zelf opplakken.

 

2. Gel Nagels

Deze vorm van valse nagels kunnen alleen aangebracht worden bij een nagelstyliste. Gel  nagels zijn relatief zacht in vergelijking met kunstnagels en blijven lang mooi en glanzend. Afhankelijk van hoe snel je nagels groeien, blijven deze ongeveer drie á vier weken goed. De nagels worden vloeibaar aangebracht en drogen op door middel van UV-verlichting.

 

3. Acrylnagels

Ook deze worden door een nagelstyliste aangebracht. Acrylnagels zien er het meest natuurlijk uit. Ze zijn dunner en harder dan gel nagels, maar kunnen daardoor ook sneller breken. De afwas en klusjes in huis zou ik aan de mannen overlaten! Ze blijven ongeveer één maand goed, als je er voorzichtig mee omgaat. Zowel bij Gel als Acrylnagels dien je het bij de nagelstyliste te verwijderen om te voorkomen dat je je nagels beschadigd.

 

4. Soak Off Gel

Dit is een innovatief product op het gebied van nagels. De Soak off gel is dé manier om je eigen nagels te versterken. Je kan dit het  best zien als een verstevigende lak die maar liefst twee tot vier weken blijft zitten. Ideaal om je eigen nagels te laten groeien zonder dat er steeds eentje af breekt!

En dan nu: een verleidelijke nagellak uitzoeken!