Klassieke gezichtsbehandelingen in een modern jasje

Klassieke gezichtsbehandelingen in een modern jasje

Na een aantal complexe – en wellicht een paar hoogdrempelige – onderwerpen besproken te hebben, wil ik het deze week graag over iets toegankelijkers hebben: klassieke gezichtsbehandelingen in een modern jasje. In deze behandelingen staat het innovatieve Duitse produkt Klapp centraal.

Ik noem de behandelingen “klassiek” omdat er geen hypermoderne apparaten aan te pas komen, maar pure produkten die met de hand aangebracht worden. Het moderne jasje verkondigt de nieuwste ontwikkelingen van bestandsdelen die tegenwoordig in de luxe crèmes zijn verwerkt.

Al tientallen jaren worden er talloze onderzoeken gedaan naar middeltjes om de lijntjes in onze huid tegen te gaan en gelukkig worden de produkten steeds beter. Stri-peXan is het nieuwste wondermiddel van de wetenschap. Na vele onderzoeken werd het produkt een ‘baanbrekende ontdekking’ in de cosmetiek genoemd. Door de perfecte combinatie van ingrediënten heeft inmiddels bewezen kraaienpootjes en andere rimpels beter te bestrijden dan ieder ander produkt uit de geschiedenis!

De Stri-PeXan behandeling staat dan ook garant voor een jonge & frisse uitstraling. Het fijne hiervan is dat de produkten ook thuis te gebruiken zijn, waardoor je dus niet aan een kuur verbonden bent. Een ander, veel bekender produkt in gezichtscrèmes is Vitamine A. Dat deze vitamine een verjongende werking op de huid heeft is al jaren bekend bij de cosmetiek en wordt door vrijwel alle merken gebruikt om huidverslapping te bestrijden. Maar Gerhard Klapp heeft nu een behandeling bedacht op basis van pure Vitamine A (retinol). Bij deze behandeling worden de spieren gestimuleerd, verwarmd en daardoor geactiveerd. Het resultaat van een eenmalige behandeling is een strakkere huid en minder rimpels.

Bij deze behandeling kan er ook gekozen worden voor een kuurvorm, er zullen in dat geval zo’n viertal behandelingen plaatsvinden. Ook in dit geval is het prettig de produkten thuis te kunnen gebruiken zodat de huid ten alle tijden gestimuleerd wordt door de Vitamine A.

 

Ik eindig met een behandeling waar tóch een modern apparaatje bij komt kijken, die overigens totaal géén pijn met zich meebrengt maar eerder een prettig & ontspannend gevoel! Het is dé nieuwste trend en de favoriete behandeling van Madonna: de Zuurstof behandeling. Hierbij gaat het om gezuiverde zuurstof en een serum (met o.a. Vitamine C) dat door een hoge druk behandeling diep in de huid wordt gespoten. Dit klinkt enger dan dat het is, in feite is het gewoon een optimale reiniging waarbij de levende cellen pijnloos worden bereikt en de dode huidcellen worden verwijderd.

Het resultaat is direct zichtbaar en houdt een aantal dagen aan. Om deze reden maken vooral veel celebrities hier gebruik van, vlak voordat zij bijvoorbeeld naar een groot feest gaan. Het is dé perfecte jeugdige boost, maar heeft dus niet de langdurigheid van een facelift.