Triumph presenteert deze lente en zomer shaping lingerie in haar meest onzichtbare en lichtste vorm ooit

tn_triupmh

Al sinds 1886 wordt er bij Triumph gewerkt aan lingerie innovaties. Ook dit seizoen weer, in de vorm van de lichtste shaping stof ooit gemaakt.

Het materiaal voelt aan als een onzichtbare laag rond het lichaam, waarbij de ideale lijn op een natuurlijke manier wordt gevormd: het is comfortabel en helemaal niet beperkend, maar toont toch verbluffende resultaten als het gaat om het vormgeven van die specifieke delen van het lichaam die je er gladder uit wil laten zien.

tn_triumph

Sculpting Sensation
Dit is shapewear in de meest verfijnde vorm. Gemaakt van prachtig kant met een rozen patroon voor een klassieke look. De serie bestaat uit een volledig assortiment van stijlen: van een body-dress en een highwaist panty tot een Minimizer en en push-up bh. Door de siliconen grip blijft alles goed zitten – met een naad aan de achterkant, voor een slanke look zonder zichtbare lijnen. De push-up bh heeft de nieuwe Magic Wire, voor een stevige buste ondersteuning zonder een metalen draad. Verkrijgbaar in shiver-grey, vanilla, nude en een rozige parel kleur.

De Triumph SS15 collecties ligt vanaf februari 2015 verkrijgbaar in de winkel en zal ook online beschikbaar zijn.

About admin