Paige & Rosie Huntington-Whiteley lente 2015

tn_unnamed (1)

Paige Adams-Geller en wereldberoemd model Rosie Huntington-Whiteley onthullen met trots de nieuwe Paige Lente 2015 campagne. De serie van 10 foto’s, geschoten op locatie in Los Angeles, showt de nieuwe collectie van elegante lifestyle stukken en tried & true denim.

Uitgangspunt voor deze creatieve samenwerking was om als designer samen met het topmodel/ de actrice tot een reeks beelden te komen. Tijdens de eerste meetings werden onder andere Pinterest borden met inspiratiebeelden, eindeloos veel outfits en lievelingsitems uit elkaars kledingkasten gedeeld. Het doel hiervan was om Paige’s #Liveinit motto tot leven te wekken, door het creëren van prachtige beelden van het merk, gezien door de ogen van Rosie.
Daarna zijn Paige en Rosie samen op zoek gegaan naar een fotograaf die hun visie kon vormgeven. Ze kwamen uit bij Franse fotograaf Naj Jamai, die deze effortless stijl met een chique twist zou kunnen vastleggen .Vervolgens benaderde het team Rosie’s favoriete stylist, Cher Coulter, waarmee ze 10 looks samenstelden die de collectie van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat zien. Om het creatieve team compleet te maken werden ook make-up artist Kate Lee en hair stylist Jenny Cho hieraan toegevoegd. Allemaal samen gekozen om prachtige, natuurlijke looks te creëren die Huntington-Whitely van het scherm af zouden doen spatten.

Het resultaat van dit alles is een fotoserie die de persoonlijkheid van Paige als merk perfect uitdrukt. Deze zullen door het seizoen heen exclusief op www.paige.com onthuld worden, samen met behind the scenes materiaal. De foto’s zullen ook onderdeel zijn van een digitale advertentiecampagne en te zien zijn bij een selectie van internationale Paige retailers en Paige boetieks in de Verenigde Staten.

Rosie Huntington-Whiteley is een Brits topmodel en actrice en staat bekend om haar werk voor merken als Victoria’s Secret en Burberry. Daarnaast heeft ze gewerkt voor internationale magazines en is ze onderdeel van de zogenaamde fashion elite met ’s werelds meest bekende modellen. De on- en off duty stijl van Rosie heeft al velen geïnspireerd, en zo ook het design team van Paige. Ze reist de wereld rond en personifieert de echte jetset lifestyle die aansluit bij het #Liveinit motto van het merk. Haar warme karakter en internationale populariteit maken Huntington-Whiteley het ultieme Paige meisje, die de kernwaarden van het merk tot leven doet brengen.

tn_unnamed

 

Oprichtster en creatief directeur Paige Adams-Geller heeft altijd gestreefd naar het inspireren en bekrachtigen van anderen. Haar reis begon in Los Angeles, waar haar ondernemersgeest haar transformeerde van topmodel naar iemand die haar eigen collectie lanceerde in 2004. Vandaag de dag staat ze aan het roer van PAIGE als ’s werelds enige vrouwelijke oprichtster binnen de denim industrie, en daagt ze zichzelf en anderen constant uit met de kleurrijke persoonlijkheid en verfijnde touch die ze toevoegt aan haar collecties.
Paige vindt haar roots in Los Angeles en combineert de typische casual California stijl met pure verfijning. Met dank aan haar weloverwogen en onverwachte details, is Paige uitgegroeid tot een groot denim merk met veel stijlen die de sex appeal en passie voor het vakmanschap altijd perfect weer weten te geven. Paige gebruikt alleen de beste stoffen en materialen en over ieder ontwerp en detail is zorgvuldig nagedacht; van een brede waistband tot naar voren gebrachte zijnaden elke stijl is gecreëerd met de klant van Paige in het achterhoofd.

www.paige.com

About admin