Bronzallure

“Leave a little sparkle, wherever you go…”

Vrouwelijke sieraden die speciaal zijn gemaakt voor zij die houden van een beetje extra glamour in het leven. De sieraden van Bronzallure beantwoorden deze wens als geen ander en zorgen voor een stukje Italiaanse charme, iedere dag. Brons vormt de basis van de collecties en ieder Bronzallure sieraad is verguld met een rosé-goud laagje.

Enjoy the little things in life…
Prachtige ringen met talloze glinsteringen, een rosé gouden ketting met briolette steen en dromerige Arabesk oorbellen. Bronzallure kiest voor kleine diamantjes in tinten van roze en zilver die betoveren op een subtiele manier. Wat maar weer eens bewijst: kleine gebaren zorgen voor een groot effect!

Over Bronzallure
De sieraden van Bronzallure zijn het eindresultaat van een ervaring die drie decennia teruggaat. Milor Spa is een Italiaans bedrijf dat gevestigd is in Milaan en is een internationale leider op het gebied van sieraden. In 2011 werden de eerste sieraden van Bronzallure gelanceerd en in minder dan drie jaar wist het de top te bereiken van de internationale markt. Zowel het ontwerp als de uitvoering maken het een typisch Italiaans product met een mix van elegantie en koelte. De sieraden zijn gemaakt van een unieke bronzen legering die is ondergedompeld in 18 karaat rosé-goud en versierd met halfedelstenen en natuurlijke kleurrijke stenen.

www.bronzallure.it

[Gallery not found]

About admin