Ani Ani beachwear – Be fearlessly authentic

Drie jaar lang gebruikt beachmerk Ani Ani vlecht details in haar collecties. Vier koorden die met de hand gevlochten worden en tevens met de hand op iedere bikini worden bevestigd. In de badmode werd deze manier van ‘vlechten’ nog niet gebruikt en Ani Ani houdt tot de dag van vandaag vast aan deze traditie. Een mono kleur vlecht in de eerste collectie, een combinatie met een gouden koord in de tweede en in de huidige collectie een vlecht met een bijzonder Mozaïek effect. Uniek, authentiek en arbeidsintensief de vlecht is met recht een Ani Ani signature te noemen.

Over Ani Ani
Het creëren van de perfect passende bikini is de passie van Ani Ani. Modieuze badmode van topkwaliteit materialen, met een unieke mix & match formule. Bij Ani Ani vindt elke vrouw de badkleding die in alle opzichten bij haar past. Ani Ani betekent ‘weerspiegeling’ in het Hawaïaans. Ani Ani beachwear moet de reflectie zijn van jouw ideaalbeeld. De Ani Ani Cosmic Cape collectie is vervaardigd uit de beste materialen en is gemaakt van Italiaanse LYCRA® dat gecertificeerd is met Xtra Life LYCRA® wat 5 tot 10 keer langer meegaat in chloor- en zeewater.

www.aniani.eu

About admin