Lente-en zomercollectie 2015 – Arma

De lente- en zomercollectie van Arma toont diverse structuren en patronen. De vrouwencollectie staat in teken van de zomerse mode kleuren, als hermes oranje, saffraan geel en vergrijst blauw. Daarnaast spelen de basis tonen als nude, taupe, beige, kit, navy en zwart deze zomer weer een belangrijke rol.

Voor de vrouwencollectie biedt Arma dit seizoen een volledige collectie bestaande uit: tops, vesten, broeken, rokken, jurken, trenchcoats, binnen- en buitenjassen. Allen uitgevoerd in diverse modellen en kwaliteiten. De structuren in de collectie worden aangebracht middels nieuwe laser technieken en patronen als perforaties.

De hoofdrol gaat in deze collectie naar de leren broek als key-item. Het five pocket model is uitgevoerd als bikermodel met ritsen, maar ook als legging in de kleuren saffraan en hermes.

De mannencollectie van Arma omvat een combinatie van materialen, als suede en leer. Cleane sportinvloeden zijn een belangrijk speerpunt in de collectie. Dit zie je duidelijk terug in de geperforeerde bomber. Er wordt gebruik gemaakt van diverse tinten blauw, bruin en grijs.

Refined Precision
Zowel voor de mannen- als vrouwencollectie brengt Arma met dit thema een modern en clean design waarbij wordt gespeeld met een rechtlijn spel en geometrie. Ook geeft de collectie een knipoog naar sportwear. Dit is terug te zien middels de geperforeerde bomber en oversized fit jas. Ook zien wij hoge glanseffecten en metallic leer.

Diverse leerkwaliteiten zijn gewaxt en opgeruwd om zo een gedragen effect te creëren. Hiermee stralen de modellen authenticiteit uit.

www.armaleder.nl

 

About admin