BXXLGHT: ”Light up your valentine’s day”

Het Zweedse Bxxlght heeft de perfecte oplossing voor iedereen die nog op zoek is naar de meest ultieme en originele manier om iemand de liefde te verklaren. Met Bxxlght kun je op een geweldige manier een persoonlijke boodschap cadeau doen – of je nu gaat voor een uiterst romantische liefdesverklaring of een statement met een knipoog, dat bepaal je zelf!

Het Zweedse merk combineert design, verlichting en kunst in één plexiglas LED-lightbox. Je kunt kiezen uit verschillende kant-en-klare quotes, maar ook je eigen unieke tekst maken en hier eindeloos op variëren. Zo kun je deze Valentijnsdag alles uit de kast halen om jouw liefje op een geheel design-verantwoorde wijze te verrassen!

LOVE IS IN THE AIR

Bxxlght

Bxxlght is een Zweeds designbedrijf uit Stockholm, opgericht in 2013 door de 25-jarige Daniela Upmark. De Bxxlght lichtboxen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, variërend van 40x40x12cm tot 70x90x13.5cm. Prijzen beginnen bij €335. De producten zijn online verkrijgbaar en bij geselecteerde retailers wereldwijd waarvan in Nederland bij ANNA + NINA Department Store Amsterdam, Woodies at Berlin Amsterdam en Shop Noir in Maastricht.

Ga naar www.bxxlght.com voor meer info en klik hier voor het Instagram account met inspiratie.

About admin