Actrice Liza Sips lanceert eerste jeugdroman Soapsop

In het gezelschap van familie, vrienden, pers en collega’s lanceerde actrice Liza Sips gisteren in Club ABE haar eerste jeugdroman Soapsop. ‘Het schrijven van Soapsop was fantastisch leuk. Ik hoop dat het met evenveel plezier gelezen wordt!’

De eerste exemplaren van het boek reikte Liza uit aan presentatrices Tess Milne en Veronica van Hoogdalem: twee jonge meiden voor wie de belevenissen van hoofdpersoon Pippa zeer herkenbaar zijn. Tess: ‘Ik ben onwijs trots op Liza! Soapsop lijkt me een perfect boek voor iedereen die nieuwsgierig is naar de showbizzwereld.’

Soapsop is de eerste jeugdroman van actrice Liza Sips, gebaseerd op haar eigen ervaringen als GTST-actrice. Ze werkte twee jaar aan het boek, dat wordt uitgegeven door Uitgeverij De Fontein. Liza: ‘Dat Soapsop vanaf nu ook echt in de winkels ligt is een droom die uitkomt. Ik heb genoten van het schrijven: het smaakt naar meer!’

Over Liza Sips
Liza Sips begon al jong met acteren. Ze kreeg nationale bekendheid door haar rol van Vicky Pouw in Goede Tijden, Slechte Tijden. Liza speelde in diverse films en televisieseries, waaronder Penny’s Shadow, Cop vs Killer en Het Huis Anubis. Daarnaast presenteerde zij diverse programma’s voor Nickelodeon. Regelmatig spreekt ze stemmen in voor kinderfilms en -series. Daarnaast schrijft ze columns en blogposts. Soapsop is Liza’s eerste boek.

Over Soapsop
Wanneer de 16-jarige Pippa auditie mag doen voor de populaire soap Liefde & Verraad kan ze haar geluk niet op. Al tijdens de casting slaat de vonk over tussen haar en Mees Swart, de hunk van de serie. Maar Blaire, de gehaaide dochter van de zenderbaas, eist Mees voor zichzelf op. Als Pippa de rol krijgt, werkt Blaire haar in alles tegen. Tot overmaat van ramp moeten de meiden tegenover de media doen alsof ze goede vriendinnen zijn. Pippa’s ster stijgt razendsnel en voor haar vrienden heeft ze amper nog tijd. Wint Pippa de strijd om Mees of zal de zeepbel barsten?

About admin