Doutzen Kroes wint Glamour Woman of The Year Award!

doutzenDoutzen Kroes nam afgelopen maandag (15 december) de prijs in ontvangst uit handen van Glamour-hoofdredacteur Sanne Groot Koerkamp en actrice Halina Reijn. Het Amstel Hotel vormde het schitterende decor voor deze feestelijke Award uitreiking, die voor het eerst in Nederland plaatsvond.

Volgens Sanne Groot Koerkamp is Doutzen een icoon voor haar generatie. “Ze durft haar dromen na te jagen, is empowering en maatschappelijk betrokken”. “Doutzen Kroes is niet alleen sinds zes jaar het gezicht van Repeat Cashmere. Ze is veel meer dan dat haar ongekende schoonheid en spontane persoonlijkheid maken haar een ware muze. Doutzen is dé belichaming van het luxueuze en zachte gevoel van kasjmier en daarom zijn wij dan ook zo gelukkig met deze ontzettend prettige samenwerking” aldus Joe Tugendhaft CEO & Noemie Tugendhaft Creative Director.

Naast de Glamour Woman of The Year (GWOTY)  Award werden ook de Generation Glamour Awards uitgereikt in vijf verschillende categorieën: food, fashion, better world, business en creative. De jonge inspirerende winnaressen voor deze awards zijn respectievelijk de zus van Doutzen, Rens Kroes, Maartje Verhoef, Willa Stoutenbeek, Cynthia Schultz en Sanne Vogel.

Voor de SS15 collectie van Repeat Cashmere is Doutzen weer het gezicht van de campagne. Beeldmateriaal is uiteraard te vinden in de FUSE pressroom, daarnaast helpen we je natuurlijk graag aan meer persinformatie en/of aanvragen.

About admin