JFK Greatest Man Award 2013

Wie o wie volgt de winnaar van vorig jaar op? De astronaut André Kuipers mocht de JFK Greatest Man Award overhandigen aan niemand minder dan… Frank de Boer! De jury verkoos hem mede door zijn successen met Ajax en zijn ‘oerdegelijke, stabiele uitstraling‘. Zo’n JFK award win je niet zomaar omdat je een goed geklede man bent. Nee,  je maakt pas kans op deze award als je ook inhoud hebt en werkelijk iets gepresteerd hebt.

JFK hoofdredacteur Willem Baars en zijn redactie rankten de vijftig meest aansprekende, coole en non-conformistische mannen die dit jaar kans maakten op de JFK Greatest Man Award. Op nummer twee en drie eindigden achtereenvolgens John de Mol en Armin van Buuren. Gepresenteerd door Valerio Zeno in een bomvolle Harbour Club Amsterdam, was het gala een groot succes.

 

 

 

 

 

 

About admin