Chocolade, PX en SEX

Chocolade, PX en SEX


Krijgen vrouwen meer zin in sex door het eten van een stuk chocolade? Uit een Duits onderzoek is gebleken dat vrouwen meer zin krijgen in seks na het eten van chocolade.Van de tweeduizend dames die meededen aan het onderzoek geeft 75 procent aan dat chocolade libidoverhogend werkt en dat ze door het eten ervan sneller in opgewonden stemming raken.

Zo simpel kan het toch niet zijn, een stukje chocolade? Of zou het kunnen liggen aan deomstandigheden waarin en of met wie je chocolade eet ?
In een restaurant vragen ze altijd eerste wat je wilt drinken en in de betere restaurants krijg je dan ook gelijk een wijnkaart. Staat er een PX op dan kan je er van uit gaan dat ze ook een chocoladedessert hebben.

Lekker uit eten en tot slot een geweldig dessert van chocolade met een glaasje PX. Deultieme verleiding…
PX ofwel Pedro Ximenez is het vloeibare goud uit Spanje, een dessert wijn gemaakt van overrijpe, in de zon gedroogde, PX druiven. Een sherry en de zoetste die er is. En als je denkt dat sherry alleen voor je oma is dan heb je nog nooit een PX gedronken.

Het heeft een heerlijk aroma van o.a. noten, vanille en vijgen. De smaak van deze wijn is complex,evenwichtig en vasthoudend. Het is verrassend zacht en licht zoet, vermengd met de smaken uit het eiken waar het op gelegen heeft. Px combineert goed met zoetigheid zoals gebak, chocolade en ijs en kan je zelfs als de fles geopend is lang bewaren. Het alcohol percentage van PX is 17,5%. En de betere wijnen zijn te verkrijgen vanaf >14.00€.

Lijkt mij toch zeker de moeite waard om uit te proberen,chocolade, PX en daarna………!

Geniet!
Judith CyrusWine & Cocktails

About admin