Water en wijn

 

Water en wijn

Water heb je nodig als je een avondje te diep in het glaasje gekeken hebt. Een lichaam dat veel alcohol heeft gehad heeft last van een verstoorde waterhuishouding. (Uitdroging) Het is daarom verstandig om extra water te drinken om je vochthuishouding in balans te houden. Liefst tussen de wijntjes door, maar in ieder geval voor het slapengaan. Water dus….!

Als je een beetje uitgekeken bent op gewoon kraanwater dan kan je bij  springwater Company, ( www.springwatercompany.nl) water kopen met heel veel bling…….. Bling H2O is een water voor de super – luxueuze markt en werd gemaakt in een gelimiteerde oplage.

De prachtige handgemaakte fles is versierd met echte ‘Swarovski Crystals’. Het idee is van Kevin G. Boyd, een bekende Hollywood producent. Bling ontving in 2006 de ‘Clear Choice Award’ een design prijs in de USA. De bron bevindt zich in de Smokey Mountains in Tennessee op een diepte van circa 800 meter.
Tot de Bling fans behoren onder anderen Mariah Carey, Jamie Foxx and Ben Stiller.

Geniet!

Judith Cyrus

Wine & Cocktails

 

About admin